Amanda

Sammanfattning - november
Denna månad har gått otroligt fort! Jag har velat fram och tillbaka om hur länge jag ska jobba. Barnmorskan sa en sak som jag verkligen inte tänkt på, "Men, Amanda, tänk på att det här är sista tiden du har för dig själv innan bebisen kommer". Det var ett sådant wake up call! Så jag har bestämt mig, måndag den 2/12 blir min sista dag. Konstigt, men jag kommer förhoppningsvis hinna vila upp mig ordentligt med tanke på att jag inte sover bra på nätterna nu. Så, vila blir prio ett för mig.
I början på november blev jag överraskad med en babyshower av mina universitetsvänner och sedan i mitten av november blev både jag och Fredrik överraskade med en till sådan! Denna gång av vår fina familj och barndomsvänner. Så fint gjort verkligen! Snacka om chockade, när vi fått tydliga instruktioner att hålla Fredirks bror borta, eftersom vi skulle fira honom (trodde vi), men i själva verket var det han som höll oss borta, haha! Himla synd bara att jag vände mig och missade när dörren öppnades ;)
 
 
Sedan har vi äntligen hittat en kristallkrona till matsalen. Åh, som vi har letat och längtat, men så kom Anna som en skänk från ovan med världens tips och vips så kom den hem till oss. Jag klev innanför dörren efter jobbet en dag, så hade Fredrik satt upp den. Så galet nöjda är vi båda två. Det börjar även bli klart här hemma inför bebis ankomst, en liten hörna inne i vårt sovrum, bb-väskan är nästintill färdigpackad. Tack för hjälpen Anna! Och förra helgen när Fredrik åkte för att jobba borta hälsade min mamma, mormor, moster och kusiner på här hemma. Vilken fin dag vi hade!
 
 
På jobbet häromdan stannade jag kvar och det blev julmys och kranstillverkning med arbetslaget i årskurs 3. Jag är inte riktigt nöjd med kransen, men det var väldigt roligt att göra den. Återigen känns det konstigt att snart gå hem på föräldraledigt, speciellt när jag berättade det för barnen på jobbet. Förskoleklassen är inte rikitgt medvetna om vad det innebär, "Du får bebisen och sedan kommer du nästa dag, eller hur?", medan eleverna i trean reagerade på ett annat sätt, "Neej, du får inte sluta! Det borde vara olagligt". Pluttarna. Kommer sakna allihopa, men jag har lovat att komma och hälsa på med bebisen när senast skolavslutningen till sommaren och även skicka en bild när bebis har kommit. Tänk att man kan knyta an till så många elever. Så på måndag blir det att bjuda både eleverna och kollegorna på något gott, kramas och säga hejdå - vi ses.
 
 
Nu går vi snart in i december. Kanske den månaden då jag och Fredrik blir 100% föräldrar, på rktigt, vem vet? Återkommer här så fort jag vet, men det kan ju bli nästa år också. Den som väntar får se. Jag är i alla fall så spänd och förväntansfull. På något sätt är jag inte lika rädd längre.. skönt det ♥