Amanda

Sportlov hade varit skönt.
Denna vecka har det varit sportlov i Norrköping, men det gällde ju förstås inte mig. Ingen VFU denna vecka men desto mer plugg. Examenarbetet har satt igång och det känns ganska okej ändå. Under veckan har jag pluggat i stort sett varje dag och i onsdags hälsade jag och Fredrik på Anna, Albin och deras nya tillskott Alfred och även Sally såklart. Alfred var bara tre dagar gammal och oj vad kär jag blev. Jag har nog aldrig träffat en så liten bebis och jag var hundra procent säker innan att han skulle skrika och vara jobbig, men oj så fel jag hade. Han gnydde till lite och då var han hungrig, sedan somnade han i min famn, Så mysigt!
 
Ja, följande dagar som gått har jag lånat diverse böcker, läst massor och skrivit. Nu måste jag bara hålla i mina intervjuer och så är det bara att transkribera och skriva vidare. Hoppas verkligen att jag hinner med detta. Det är ju lite konstigt att man ska hinna med det samtidigt som man har VFU, slutgiltiga och med helhetsansvar. Jag vill ju liksom göra båda delarna helhjärtat. I can do this!
 
I fredags var det date night som gällde, eller ja Fredrik och jag gick ut och åt på Texas. Vi beställde till och med appetizers i form av lökringar och kycklingvingar. Vi kom fram till att det kanske var bra att vi inte hade en första date med det matvalet. Vi så gott som rullade hem och kände att vi inte behövde mat på flera dagar. Igår var det mellomys med Josefine, Tilda och ett annat gäng härliga tjejer. Bra kväll och vecka. Denna söndag ska jag ladda batterierna för kommande VFU-dagar.