Amanda

ÄNTLIGEN!!!!
ja, där fick jag det skrivet, ni vet vad det innebär - min dator är tillbaka!! :D

Hey, idag har jag inte gjort så mkt, jag har ägnat mesta tiden till min dator, haha, herregud jag är som besatt. nejdå ;) men jag har fixa mkt med det iallafall. Jag sov mkt inatt, jag kom hem vid halv ett igår efter en otroligt mysig kväll med älskling <3:) vi tog en promenad, vi planerade att gå till djulö men det tog lite längre tid än vad vi trodde, hahaha.. skapligt.
   Idag ska jag int göra något, bara slöa, orkar ju knappt gra någonting i denna värme! visst, man ska inte klaga, men ni vet ju hur vi svenskar är, antingen är det för varmt eller för kallt det är ett jävla tjat på oss! som sagt, tare lugnt hela dagen, dessutom åt jag nyss bakad potatis med skagenröra, hur gott som helst! jag tror faktiskt att jag kan leva på potaatis,, i alla former verkligen xD

Jag börjar ju jobba den 6:e och jag har rdan tänkt lite på vad jag ska göra med lönen jag får, det blir nog att köpa partypaketet med xbox 360, det innehåller Xbox 360, en konsoll, LIPS + två mickar, guitar hero + två gitarrer och även två skitspel :D så gäller det att fixa tv också, men tills vidare får jag väl ha det på min plutttv. dessutom tänker jag spara lite av mimtt studiebidrag som jag får och lägga ner det på eventuellt en mobil, beror på om jag hittar någon relativt bra som inte kostar alltför mkt, så ajg lägger ihop studiebidraget och lönen :) bkir väl runt 8000 då, -2500 för xbox-paketet. vi får se, men det har jag tänkt iallafall :)

I veckan ska jag ta och för det första bli riktigt frisk, sedan ska jag en dag vara med killarna, då blire utan tess, men det har jag ju gjort förut, så det ska inte vara till större besvär :)

åh, just det jag har hittat två riktigt bra låtar på spotify :D
Hollywood Undead - Undead
• Angels & Airwaves - Secret Crowds

som ni kanske förstår så ska jag bli bättre på att blogga, nu har jag ingen anledning till att inte göra det ;)
- PUSSPUSS!