Amanda

Norrköping med bästa vän!

Vaknade imorse kl 9.15 då min mobil ringde, therese gick upp direkt medans jag själv motvilligt gick upp efter henne.  Vi gjorde oss iordning och vi käkade frukost. Mamma gick ner och hämtade ut mitt efterlängtade studiebidrag! wiie! jag sparade 250 på banken, vet inte vad jag sparar till men (; bra ändå!
  När therese och jag var klara att gå ner till tåget som gick kl 11.00 så kom vi lite för tidigt kasnke, men det gjorde inte så mkt. Vill bara påpeka att jag satt och åkte baklänges båda gångerna ;) När vi väl var framme i norrköping så visste vi inte vart vi skulle börja! Vi gick igenom alla möjliga affärer i Domino, Linden och Sprialen. 
  Senare blev vi hungriga, och vi visste inte vart vi skulle äta så vi tog första bästa och närmaste ställe, det fick då bli Kebab! Det var riktigt gott faktiskt. När vi var mätta och belåtna så ortsatte vi att gå vidare. Just det, det var även örsta gången jag var inne i affären Monki, snacka om hätig klädafär! :D Therese hade tidigare sagt att jag skulle försöka hitta omklädningsrummen, och för mig var det svårare än vad jag trodde, men när jag väl hade hittat dom så sa en brud på sisådär 45 år: Ska du med in?
Jag trodde självklartg att hon menade mig så jag skakade på huvudet och svarade: NEJ, nej gud nej. Hahah, kul ^
   Iallafall, vi fortsatte gå vidare och vi köpte rikigt fina grejer (:
Jag köpte:
- två koftor, en lila & en svart på Cubus
- ett par svarta jeans på Gina tricot
- en gul t-shirt på Gina tricot
- en vit mössa på H&M
- en plånbok på Åhléns
- sminkborttagningsmedel på Åhléns

Riktigt nöjd var jag med mina köp (:
Tack therese för en toppendag! tänk att du stog ut med mig när jag velade i affärer och när jag klagade på att jag hade ont i mina fötter ;) TACK STUMPAN <3