Amanda

Helhärlig helg!
Hallå där!

En ny vecka har börjat men jag tänkte lite kort berätta om helgen först. Fredagen spenderades med min fina sambo och det blev nachos i ugn med ett överflöd av ost, till det gräddfil och tacosås.. aaah, underbart gott! Sedan kikade vi på film och så somnade jag fort. På lördagen kom min bror hit och vi drog ner på stan en sväng, Fredrik ville inte följa med, så det var väl bara helt toppen att Alex gillar att gå där med mig, haha! Det blev en del smink för min del, solglasögon, ett par tygskor, en duk och en toaskylt (folk tycks gå fel, så tänkte göra något åt det).
 
Vi mellanlandade på Burger King och sedan gick vi runt en sväng till, därefter hem. Då åkte Fredrik hemhem. Alex och jag gjorde oss i ordning och sedan käkade vi på Texas Longhorn, kan säga att det var (som alltid) gott! Tack brorsan! 

Sedan gick vi till Vattentornet där 48-årsfest väntade (läs 24 + 24). Decci och Emma har nämligen fyllt och det skulle självklart firas! Vi var väl ungefär 20 pers och det blev allt från beerpong till caps och flipcup, vi är vekligen duktiga på ölspel! Efter det drog vi vidare till Trappan, sedan innan stängning förbi McDonalds, herre min skapare, TRE hamburgare under en och samma dag! Usch, nej, ut och springa var det ja! haha.

Söndagen spenderades mestadelen av tiden framför teven och så hängde vi i Helgrymt med våra fina efterträdare Grymt. Bra helg måste jag säga, får se när Alex vågar komma tillbaka ;)

Måndagen har snart passerat med halva dagen VFU och ikväll blir det att hålla i skiftet, kan säga att det är spännande och att Grymt ska vara mycket, mycket försiktiga! ;)