Amanda

Lyxfrukost & helgens planer.
Fredagen var lång, jag satt i skolan till 17. Jag försökte ringa hyresvärden för att klaga och tanken var att jag skulle gå och heja på innebandylaget, men vad hände? Jo, efter en lång diskussion om vad vi skulle äta, så blev det thaimat från the one and only - Spicy hot! Vi frossade framför teven och plötsligt var klockan mycket, - dags att sova. 
 
En konstig sak hände, jag vaknade klockan 10.00 idag! Jag brukar vanligtvis sova till lunch om jag får, men vad sjutton! Jag låg och drog mig i ungefär en timme och så gick jag upp och bestämde att jag skulle prova på att göra amerikanska pannkakor. Ni vet de liite tjockade och mindre varianten? Hur som helst, galet gott blev det! Med lite glass, florsocker och äppelmos, snacka om att jag och Fredrik blev mätta!
 
Ikväll vankas det 48-årskalas, (se det mer som 24-årskalas x2) på mitt gamla studentboende, sedan eventuell utgång på Trappan med temat rock. Trevligt! Men, det får inte bli för roligt, för imorgon vid 11-tiden ska jag prova på curling med Mikaela, Decci och Izabell. Ja, ni läste rätt, curling, haha! 
 
 
Nej, jag måste verkligen dela med mig av pannkaksreceptet, urgoda! Detta är självklart taget från ica-appen, men här får ni en länk om ni vill kika: http://www.ica.se/recept/amerikanska-pannkakor-713437/
 
Tips! Även om jag följde receptet noga, så lade jag självklart till en tsk vaniljpulver.