Amanda

Mississippi!
Igårkväll kom jag och Anna hem från Mississippi. I lördagsmorse flög vi från Baltimore till Memphis, sedan åkte vi vidare med bil till Anders i Mississippi. Det var upp mot 26 grader och jag hade inte rätt kläder för det, fasen. Så i ren sommarvärme besökte vi Anders på hans skola, Ole Miss. Vi fick se hur han bodde med en rumskamrat, han visade mig runt och jag fick se dessa typiska frat-och sosority houses. Det var asballt verkligen, tänk er massa ståtliga hus med grekiska bokstäver över, wow.

Tanken var att jag skulle följa med på en äkta Collegefest, men så blev det inte. Anders skulle utsättas för "hazing" efetrsom han ville gå med i en av dessa föreningar, vilket innebar att familjemedlemmar inte fick närvara. Kanske lika bra? Jag tänker det ungefär som skiftesveckan, fast här utsätts de för saker innan de ens kommit in i en förening. Jag hade supertrevligt ändå! Det var Annas födelsedag så vi satte oss ner och drack lite drinkar på en bar. Under tiden var det fotballgame på varenda tv i stan, folket är helt galna i denna sport och denna kväll var det ett lag från Mississippi som spelade och dessvärre förlorade de, så alla, ALLA var ledsna. Helt otroligt, jag kan verkligen inte förstå det här!

Hur som helst, det blev middag och frukost med Anders. Anna och jag besökte ett museeum för författaren William Faulkner, kulturellt va! Sedan fick jag se och hålla i en vild sköldpadda, en "boxturtle", så coolt! Sedan flög vi hem till Baltimore. Idag har jag lunchat med Judy och pluggat, jag har lite att göra klart innan nästa vecka. Jag fick även ett mail från min handledare, eleverna saknade mig idag! Sötnosar, men jag kommer nästa vecka ju. 

Så, imorgon gäller det, jag ska träffa Emma i New York City! Det ska bli så roligt! Vi ses om några dagar och jag ska verkligen försöka att uppdatera bättre. Ni får gärna Skypa om ni vill ;)