Amanda

Onsdag! Praktik dag 3
Hallå där!

Tredje dagen med praktik. På morgonen var jag så sjukt trött, jag ville verkligen inte gå upp men mina ben vägrade lyda min trötthet så jag lyckades komma upp idag också - bra ben må jag säga. Jag cyklade till Backa i hemsk kyla! Fyfan så kallt det var, sen när jag kom fram så stack det i öronen som var helt röda, hatar den känslan.

Haha, naaw, jag har haft en grymt bra praktikdag, allt har verkligen gått vägen, precis allt. På morgonen åt vi frukost, då var jag kanske lite bortkopplad men det funkade. Sedan ringde Camilla mig, hon snakade om det här med fotograferinigen som ska ske imorgon, sedan ringde hon förskolan och så pratade hon med min handledare Harriet. Medans de pratade pusslade jag med barnen, då hörde jag bara bra saker om mig, så otroligt roligt att höra! "Åh, det ä inga problem med amanda, hon är ansvarsfull och förstående, barnen älskar henne, det gör vi alla här!" ^^ Sedan blev det lek med barnen utomhus då det blev en hel del bygge med sandslott och rutshekanåkning, lite gråt också, men det fixade jag! Sedan käkade vi och så hade jag lunchrast i 30 min.
Efter det blev det lek med playdoo-deg, så förbannat roligt haha, pinsamt att jag tycker det men shit jag kunde inte hejda mig! Sedan bokläsning, mellis och dans till smurfarna x) Jag fick sluta 20 min tidigare för att det inte fanns så mkt att göra.
Jag cyklade ner på stan där jag mötte mamma, vi kollade runt lite, handlade och så köpte jag en handkräm på apoteket, det är helt sjukt vad man blir torr om händerna när det är så kallt ute. Ikväll skippar jag dansträningen eftesom jag är så förbannat trött och för att jag måste göra klart graviditetsuppgiften, jag lovar, nästa gång jag skriver så ska den vara fördig, lovar verkligen det!

Fasen, jag vill att det ska vara heg nu! Ska förmodligen vara med Claes, Eric, Peter och Klas, skulle vara grymt roligt! (:

-`♥´- PUSSPUSS -`♥´-