Amanda

Ninjabooii <3
HEEEEJ! :D

Wihuuu, igår kom älskling hem, han kommer hem i 2 dagar baar, så mogon åker han igen :/ Sjukt glad jag blev när jag fick se dig igen efter så lång tid! vi möttes gåendes sen sprang jag lite mobbat, undra hur det såg ut.. på vägen berättade frdrik lite weird grejer för mig: "så tror man att han ska blotta sig.. Men så tar han fram en puma, och man ba: Okaaaaaay!", HAHA! sen berättade han hur mkt ninja han är x) helvete så rolig du är (a) du är min ninja - utan tvekan!
   I alla fall, igår så myste vi en massa, sen kl 01.00  blir han hungrig och vi kollar igenom vad de hade hemma, det fick bli bullar (y) så där stog vi mitt i natten och värmde bullar :D hihi, efter det ville han kolla på harry potter, eller han kollade inte så mkt, han somnade, men jag såg hela, det var den här.. öh.. om den här kärringen i rosa? minns inte vilken det var men jag tror det är den där som du tyckte sög therese ;D Okej, efter en hel dels bullätande och filmtittande så gick vi och la oss.
   Jag kan ju säga att jag sov inge bra, men jag förkänade verkligen ett eget täcke, annars vet jag att jag hade tagit hans täcke (a) sån är jag I guess ^^ en jäcla fluga som störde oss hela morgonen ville jag ta död på, senare så  lyckades jag, jag sa med glädje "who's tha biatch nooow?", fredrik bara skrattade (a) vi gick i alla fall upp och sen när johan vaknade så drog fredrik och jag för att köpa pizza på the one and only - Kings. Sen käkade vi medans vi tre satt och suckade åt "my super sweet sixteen", HAH, sjukt kul när en tjej skulle sjunga "My heart will go on", det lät bokstavligt talat förjävligt (a) fredrik o johan lät mig höra deras version, mja, det var lite bättre 8) Hah. Johan drog till jobbet och vi var ensamma hemma. Vi fixade lite ärenden ^^ jag vattnade blommor - orkidéer, han skrev mail från sin mor ungefär - på hennes befallning.. sen gick vi och hämtade post i regnvädret, haha, fyfasen, jag har iinte varit så blöt på så länge xD åh, vad vi sprang, eller iaf han, jag gick där lite snobbigt med ett paraply. Sen satt vi och asgarvade åt helt sjuka saker, en tecknad gubbe som bara skrattade, alltså shit vad du garvade ^^ sen drev vi lite med hans polare, - mkt underhållande faktiskt ;D "ÅÅÅh, hon tar av sig, hon har tatt av sig varje gång nu, ååååh!'' muhha.. Jorå, dagarna med dig babe har vart mysiga :) men så ska du iväg igen :/ så missar du katrineholmsveckan! skandal!
  Imorgon ska jag eventuellt till 4H igen, det är medlemsvecka och agnes tyckte att jag skulle komma, vi får se hur det blir, det skulle vara roligt :) jag kan ju bara råka ha "vägarna förbi" :D

åh, just det, muhhaa.. jag spelade CS, fan vad skoj det var, men jag sabbade ganska mkt för fredrik.. han låg tvåa, sen när jag tog över var vi nästsist (Y) förlåt, näe, men det är ju nästan beroendeframkallande! vi kollade även på futurama, fan vad vi garvade, :'D

-`♥´- PUSSPUSS -`♥´-