Amanda

Creepy..
Inatt drömde jag att jag var i skolan och alla skulle vaccineras mot allt! Jag gjorde det tillslut var jag alldeles förlamad, sedan när jag skulle få fart på kroppen, dess rörlighet och så så skulle jag rita svambob. Så sprang det omkring blåa och oranga gubbar i skolan :s Så sjuk dröm x)

det läskiga:
Jag vaknade och gick upp tog åt mig fruost och såg att jag fått post - jag får aldrig post (a) , I alla fall, det stog att jag skulle vaccinera mig mot livmoderhalscancer! wuuut. Sedan sätter jag mig framför datorn och kollar på mickiz bdb, så har hon en bild på ett Svampbobvåffeljärn! (!!!) Så nu väntar jag i spännig att få se blåa och oranga gubbar. haha, fyfasen vad sjukt.



Idag ska jag ta det lugnt hemma, skulle eventuellt åka pulka med martin men så blire nog inte, jag har knappt sovit något för att grannen under mig började lägga golv klockan åtta på morgonen -.- kuuuul. och i sånna stunder fungerar inte öronploppar, fanfanfan. Så jag ska ta och städa mitt rum, rensa garderoben och ta en dusch och bara rå om mig själv. Sen får vi se om jag orkar göra något mer.

jag vet det där är den fulaste svampboben någonsin x) men man kan ju inte vara bra på allt.

PUSSPUSS