Amanda

Lördag - yeah.
Jao, idag så vaknade jag hemma hos therese :) vi käkade frukost och gjorde oss iodrnong, för vi skulleåka till norrköping med min farmor o farfar. jag har nog inte fått så många samtal på min mobil som idag och igår, hahha, ringde konstant i den. Men men, vi åkte till norrköping och min farfar är lite smårolig, han trodde verkligen att jag och therese skulle klara av att gå på stan i bara en timme, HAH, jo tjena! känner man mig rätt iaf så är det fruktansvärt jobbigt att gå med mig på stan, iaf när man ska shoppa, för jag är så förfärligt velig, jag har svårt och bestämma mig och jag vet verkligen inte vad jag vill ha x) haha, nu förmodar jag att jag skrämmer er, ni kommer aldrig våga shoppa med mig (a) mohaha.. men en tröst är dock att therese verkligen står ut med mig! :D tack <3

Iallafall, där gick vi omkring i vad var det, kasnke tre affärer och sen ringde farmor o sa att de satt på en resturang och väntade på att vi skulle komma, kuljul tänkte jag.. vi var ju inte färdiga på långa vägar!
just då stog jag i provhytten och hade på mig en svart cocktailklänning, grymt fin! som jag efter många omåmen köpte :) Sedan hittade therese en grymt fin kappa, sen hängde jag undan och så gick vi till resurangen. 
Snacka om att stressa, farfar betalade för notan och de gav mig pengar till kappan, sdan åkte de hem. min farfar är hur omöjlig som helst när det gäller att gå och shoppa, han tror att allt ska gå på en sekund! typ - IN I AFFÄREN, KÖP NÅGOT, UUUUT! haha, något i den stilen iallafall!

när de dragit tänkte jag att äntligen inget stress för vi skulle åka hem med thereses föräldrar, men haha, det tog inte lång tid innan de ringde therese och att de skulle hämta oss. vi gick och så köpte jag min kappa. sedan bar det av till Maxi, snacka om att det blir stort det där! de bygger ju om och det verkar bli bra också :)
Påväg hem i bilen är jag säker på att jag somnade, eftersom jag ryckte till några gånger, ni vet om man t.ex. har armbågen i knät och man "glömmer" det och armbågen bara ramlar, eller hahaha, jamen ni fattar ;)

Nu sitter jag här och väntar på att stephanie ska komma, hon har vart på inferno, spelning vettni. jag skulle ha följt med men jag orkade verkligen inte. Så vi får väl se när hon dyker upp ;D
grattis ni som orkade läsa!

PUSSPUSS