Amanda

Jullov!
Jag har inte skrivit här sedan vi skrev på och fick lägenheten. Helt ärligt har jag varit så slut i både kropp och själ, så lite julledigt kom precis lagom för min del. Nu är det inte heller långt kvar tills vi flyttar!!
 
Vad har hänt sedan sist jag skrev?
 
♥ Vi har stängt igen ute på ön. Sista dagarna där var fantastiska, kallt men vilken idyll det är där ute. Jag blir alldeles varm när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är över att jag fått spendera mina somrar därute.
 
 
♥ Jag och Fredrik var under Halloween över till grannlandet Danmark tillsammans med Johan, Jonna, Alex och lilla Alma för den traditionella turen till Tivoli och den australiensiska restaurangen Reef and Beef och vi åt för första gången Kobe-beef. Otroligt gott.
 
♥ Jag har umgåtts med fina vänner och gått på spelning med Fredrik och sett Tjuvjakt. Vilken power alltså och vilken rolig kväll det var. Evelina skrev och frågade om vi alla skulle ses fastän vi alla var slitna, så roligt initiativ!
 
♥ Myskvällar hos farmor och farfar.
 
♥ Börjat julpynta lite för tidigt kanske, men vad gör man inte när man ser alla grannar pynta?
 
 
♥ Julbord och jylmys med jobbet och kollegorna.
 
♥ Gråtit till mina elevers fantastiska prestationer på årets luciatåg!
 
♥ Julbak i Göteborg med familjen.
 
♥ Härlig helg med Emma, som jag inte träffat på nästan ett halvår. Helt galet. Och även träffat Claes som jag inte minns när jag träffade sist, var det fyra år sedan kanske?
 
 
♥ Gått på lite julledigt och sedan i torsdags har jag njutit till fullo av sovmorgon. Nu ska jag fortsätta njuta och snart är det julafton och sedan nyårsafton. Vad detta år har gått fort alltså.