Amanda

Fredag - MiniSkolans Dag!
Heyhey

Yes, överskriften säger det mesta, idag klädde hela klassen ut sig till kissekatter! Solans Dag bruka annars vara en parad genom stan då hela skolan är utklädda, men så var det inte det här året eftersom de vuxna tyckte att det ska inte ske samma incedenter som det brukar - d.v.s att folk super sig fulla på skoltid. så jävla onödigt tycker jag, nu har de liksom sabbat för alla andra! Men men.. dagen var ändå ganska rolig, det var tävlingar och mösspåtagning av de kommande studenterna. Synd att våra lärare är så senila, annars kunde vi också varit med och tävlat, men ICKE! vad arga vi blev :S Evas bortförklaring var verkligen inte lyckad..
Jag: Eva, när skulle vi ha anmält oss till tävlingen egentligen? nu är det ju säkert försent..
Eva: Ja, men jag trodde bara det var treorna som skulle tävla!! ja nu är det förset, hehehhe...
GAAAAH!.

iallafall, jag orkar inte tänka mer på det. massa bilder finns på bdb, orkar faktiskt inte lägga in bilder här så in på min bdb: http://www.amandakallasjag.bilddagboken.se o kommentera gärna :)

Ikväll kommer fredrik hit, shit, snacka om att mina föräldrar vill träffa honom. ja vi får väl se vad vi hittar på ikväll.

Imogron drar jag iallafall till ön, där ska jag sola massor, jag måste få mer färg! sen måste jag även skriva min hemtenta på historian, jag har knappt börjat :/ så det blir min helg!

nu måste jag finputsa, sen kommer fredrik <3

PUSSPUSS