Amanda

Båttur till Danmark
I fredags efter jobbet blev jag hämtas av Fredrik, vi åkte vidare och plockade upp Johan och Jonna. Från Malmö tog vi båten till Köpenhamn, Danmark. I mörkret och kylan guppade vi fram. När vi kom dit möttes vi av dödsängeln som vi döpte henne till, därefter satte vi igång värmen och åt lite innan vi somnade. Under natten blev det kallt, några dumma tyskar hade stängt dörren till hamnkontoret och vi kunde inte fylla på med el, därav ingen värme. Fan. Tack och lov löste sig det men då hände problem nummer två - en av kablarna smälte, så.. Ingen värme igen! Detta fixade vi såklart genom att köpa nya kablar. Vi gick förbi statyn Havsfrun på väg ner på stan. Sedan vandrade vi längs Ströget, åt på en thairestaurang och så vidare mot Tivoli där det var Halloweenmarknad. Så otroligt fint! Det var pyntat med pumpor och läskiga saker överallt. Där strosade vi ett tag och med oss hem fick vi en tavla som någon tecknare ritat, med en bild på en panda.
 
Sedan tog vi en Über hem, satte igång värmen och grillade oxfilé. Kvällen avslutades med sällskapsspel och nu kan vi verkligen mer om både ormar och örnar, haha! Vi kröp sedan till kojs och njöt av värmen hela natten. På söndagmorgonen packade vi iordning och åkte hem i strålande väder. Jag somnade vaggandes av havet och vaknade upp på svenskt vatten. 
 
Vilken resa! Stort tack Johan och Jonna för den härliga helgen. Det måste vi absolut göra om, vad sägs som kommande sommar?