Amanda

Midsommarhelgen 2017
Midsommarhelgen gick verkligen undan. I torsdags blev jag hämtad av Fredrik efter jobbet, så jag hade packat allting som skulle med kvällen innan. Det blev minsann lite midsommarfirande på jobbet också, midsommarstång, dans och jordgubbstårta!
 
I alla fall, Fredrik och jag stannade förbi på vägen och handlade mat för allihopa, men det är verkligen svårt att handla mat för femton personer alltså. Hur mycket majskolvar är rimligt? Äsch, vi tar sisådär åtta stycken.. eller kanske några till för säkerhetens skull? Haha.. På kvällen förberedde jag tårta och sedan kom resten av gänget och några till dagen därpå. Det blev lugn kväll, man ville ju vara utvilad och redo för midsommarafton!
 
 
Morgonen därpå var det både soligt och molnigt, vi alla höll verkligen tummarna att det skulle hålla i sig hela dagen, men icke. Vi åt både lunch och middag inne, men vad gjorde det egentligen, när vi hade pyntat så fint! Vi frossade i god mat och dryck, det blev även en och annan truddilutt. Jag var lekledare, så givetvis var det fem-kamp. Vi trotsade regnet och var ute en sväng. Kvällen fortsatte och avslutades med att basta, riktigt gött.
 
 
Nästa dag njöt vi av det försenade vackra vädret och beslutade att köra en Midsommarafton 2.0, dessvärre åkte hälften av gänget hem. Vi tappra som återstod, besteg berg, badade och solade.
 
 
Stort tack till alla inblandade, det var en fantastisk midsommar!