Amanda

Sammanfattning - Juli.
Juli månad är snart slut och det har verkligen varit fullt upp. Det har varit så skönt med semester, men även den lider mot sitt slut. Lite saker som vi pysslat med under juli månad är bland annat att jag fyllt år, 27 är ingen särkild ålder, men det firades i alla fall ute på ön med familjen. Sedan har farmor och farfar firats på deras 56-åriga bröllopsdag! Ni är verkligen stora förebilder för mig.
 
 
Jag och Fredrik åkte iväg på vår efterlängtade 10-årspresent resa till Malta. Det var verkligen lyckat på alla sätt och vis, men lite för varmt för min del.
 
 
När vi kom hem fick Fredrik äntligen nyttja sin 26-årspresent, bara ett år senare, haha. Han fick flyga seglflygplan, vilken upplevelse alltså.
 
 
Därefter döptes Fredriks brorsdotter Ebba och vi befann oss plötligt i Skåne. Vi reste vidare till Västkusten och där har vi umgåtts med Fredriks fantastiska familj. Där har det också varit en hel del födelsedagsfirande av bland annat av alla Kristinor, Anders, Gunilla, Jonna och Alma.
 
 
 
Från igår till idag umgicks vi med Louise och Dan när vi ändå var i Göteborgstrakterna och idag kom vi hem. Helt slut i både kropp och knopp. Skönt att vara hemma igen. Den 8/8 börjar jag jobba igen och semestern är över, vad fort det har gått. Jag ska verkligen se till att njuta de sista dagarna som är kvar. Men självklart ska det bli roligt att vara tillbaka och jobba igen!