Amanda

Lördagen med polarna!
HEEEY!

Dagen började med att jag sov ut, skönt som sjutton vare. Sov till klockan 12. Jag käkade en stor frukost och sedan städade jag mitt rum för ingen anledning alls, utan bara för att jag tyckte att det var skitigt. bra jobbat :D haha!

Sedan hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. När jag var färdig finputsade jag lite och så gick jag till Peter. Jag plingade på en gång, två ågnger, tre gånger, fyra gånger.. Det var tänt i huset, men ingen öppnade. Jag tänkte en sekund att det kasnke var öppet, men jag vågade inte klampa in. Så jag gick till Claes och Eric. Mötte hela familjen Nordström i hallen och så gick Claes, jag och Eric till Peter igen för att göra ett nytt försök. Och då fick ahn för sig att öppna! hahah ^^

Vi gick till Verona. En omväg vare verkligen x) Och kallt som fasen vare ute. Där mötte vi Boije, och så gick vi in. Reserverat bord ofc. Det avr tur för annars hade vi inte fått plats, deet var smockat! Sedan kom markus och Andreas och så var vi alla samlade.

Jag beställde Lövbiff med persiljesmör och till det åt jag klyftpotatis och drack en coca cola, gick på 119:-
Det blev en hel del prat vid matbordet och vi satt där i en timme eller mer!


Efter det drog vi alla hem till Claes och Eric. Där blev det en hel del sanck och LIPS såklart! Sedan kom vi på en ny sak, koppla in en ipod och sjunga med, så jäkla mkt roligare och då fokuserade man inte sig på att sjunga rätt eller poäng, då kunde man till och med bjussa på schyssta moves, vilket vi gjorde utan tvekan!

När Markus, Andreas och Boije drog hem kan man nästan säga att festen började. Vi sjöng o dansade och skrattade och fotograferade! Sedan tog jag en paus och jag o Claes gick in till köket där vi myste med deras bedårande katt Snövit. Jag är hennes gudmor ;) muhha.

Kvällen var så sjukt rolig och jag kom hem ganska sent (a) trots det orkade min underbara pojkvän med mig och pratade med mig påvägen hem och innan jag somnade. Min säng har då aldrig varit så skön. 04.16 var sista gången jag kollade på klockan.

LITE BILDER:

andreas, eric, jag, boije, peter och claes, när vi käkade på Verona.

macke och jag :)

claes och boije :)

eric tha maan :D

claes, peter och jag ^^



TACK FÖR EN SJUKT ROLIG KVÄLL! ..och jag som egentligen inte hade gjort ett smack i helgen, tack ^^