Amanda

Föräldraledig
Jag har sedan den andra december varit hemma. Nu är det den 16:e. Jag var bra orolig att jag skulle klättra på väggarna. rädd att bli för rastlös.. MEN, jag tror att jag behövde det här faktiskt. Jag må gå runt och tänka tankar såsom "Men, åh, jag hade ju kunnat jobba nu, jag mår ju bra..", men är det kanske därför jag mår så pass bra? För att jag faktiskt är hemma. Jag intalar mig det i alla fall.
 
Det är inga tydliga tecken på att bebis vill ut. Jag kände i och för sig ett konstigt tryck nedåt mitt i natten, men det gick så fort och det gjorde inte ont, så det var nog inget mer än att bebis sparkade till lite extra hårt kanske. Beräknad födsel är om sex dagar nu, men jag vet att det kan ske innan men likväl efter. Spännande det där, ovissheten.
 
Kan ju berätta att mina dagar sett ganska likadana ut, jag har fått in mina rutiner:
♥ Vakna, efter en dålig natts sömn
♥ Äta frukost framför teven
♥ Titta på Bachelor (som nu är slut, fan)
♥ Titta på Solsidan (har nu kollat ifatt... fan där med)
♥ Tittat på någon julfilm eller funderat på att börja se en ny serie
♥ Spelat både Harry Potter och The Sims 4 (nördigt, kanske det, men såå kul!)
♥ Borsta tänderna och eventuellt göra mig i ordning (om jag ska gå utanför dörren)
 
...Annars har jag levt i min onesie, som jag fick av Fredrik, som jag ALDRIG trodde jag skulle ta på mig, men vilken skön grej alltså. Mjukisbuxor och hoodie i ett där hela magen får plats utan problem! Men, det är ju inte direkt snyggt, även om Fredrik påstår det, haha.
 
Vissa dagar har jag till och med bakat! I frysen finns nu nästintill trerätters i bullväg - pizzabullar, vaniljbullar och lussebullar! Sedan gjorde vi smörkola häromdan också. Såatte, nästa steg är väl vanligt matbröd, kanske vörtbröd så här i juletid? Nu svävar jag iväg känner jag, men vad mysigt det är nu när det är julpyntat hemma hos oss! Synd bara att det är mindre julkänsla när man tittar ut. Nu när jag för en gångs skull är inne och inte behöver gå ut i onödan, så kan det väl för sjutton vara kallt och snöigt ute? Så kan jag njuta av att titta på det härinnifrån?
 
Nåväl, det här är bara ett litet mellaninlägg här. Jag sammanfattar månaden som jag brukar i slutet och återigen, vem vet? DÅ kanske jag har en liten bebis också? Nu en fin bild som Therese tog på oss.
 
 
Hoppas ni får en fin kväll! ♥