Amanda

Onsdagsmys!
Hejsan! Idag har jag haft en skön dag. Jag pluggade matte på morgonen och sedan träffade jag Emma M och tog en fika med henne på stan. Supertrevligt! Sedan kikade vi efter julklappar men hittade nog mest till oss själva (a) haha! Så klurigt det där med julklappar, tycker jag.

Sedan synkroniserade brorsan min telefon till datorn för att jag under en lång period inte kunnat lägga in musik, och plötsligt försvinner alla musik och alla mina appar! Förkrossad blev jag verkligen. Jag tänkte länge på alla spel jag kommit så långt på (a) I-landsproblem må jag säga. Sedan sätter jag igång och laddar ner appar och inser att efter jag laddat ner de, så är allt sparat! Inte själva appen men det jag gjort på den appen! ÅH vad glad jag blev! Det är klart, jag måste verkligen tänka efter på vad jag hade.. minns inte alla! 
Men musiken är värst, jag som hade fixat med bilder på alla och så bara försvinner de. Så det roar jag mig med just nu. Lite gladare är jag ändå, för även om allt försvann så kan jag bara ladda ner de igen, så dyker det up precis där jag befann mig!

SÅ! Ni får mer än gärna tipsa mig om grym musik och balla appar!


P U S S P U S S P U S S