Amanda

Veckan som gått.
Det känns inte som om jag har gjort så mycket i veckan, haft sista examinationen på kursen och inväntar svar på PM och portfolio. Sedan har jag tagit hand om min sjuka Fredrik som nu verkar vara frisk. Vi får verkligen hoppas att jag inte blir sjuk, för jag har verkligen inte tid! Fast, när har man egentligen tid att vara sjuk? Hur som helst, i fredags kom Anna förbi, hon stannade till på lördagen. Vi åt gott, kollade på film och pratade om allt mellan himmel och jord, sedan åkte vi till IKEA och jag har gjort det vårfint i vardagsrummet. Kan ju säga att jag var lite smått nervös när vi åkte till IKEA, för Anna är ju gravid och barnet kan komma vilken dag som helst nu! Så spännande! 
 
 
Igår, lördag så blev det lite stressigt hem från Linköping och IKEA, jag gjorde snabbt iordning mig och så mötte jag upp pinglorna på station, så längesen vi alla sågs! De flesta av dem har börjat jobba och är de är färdiga med sin utbildning. Vi alla drog vidare till Evelina och Mattis, de har blivit sambos nu! Så inflyttningsfest i deras lya var en självklarhet! Galet bra kväll och vi var några som tog pendeln hem senare, stannade förbi MAX och åt en burgare. Gott. När jag kom hem så sov Fredrik och jag somnade ganska fort också. 
 
 
Nu är det bara att peppa inför VFU! Imorgon, måndag så sätter min avslutande VFU igång, nio veckor och jag kommer att ha helhetsansvar en viss del av den tiden. Min handledare verkar toppen och det ska bli så roligt att träffa klassen jag ska vara i.