Amanda

Julafton i Sälen!
Jag har inte skrivit på ett tag och det har sin förklaring vill jag lova! Jag ska därför göra ett försök till ett kortare inlägg. Efter att ha skrivit klart kartläggningsuppgiften till 98% bar det av hem till Katrineholm. Umgicks med familjen och dagen därpå kom Fredrik och så följde jag med honom hem till hans föräldrar, det suger verkligen att jag gått och blivit allergisk mot katter :/ 

På söndagen 22:a, spenderades största delen av dagen i bilen upp till Sälen, där skulle vi bo i Stöten vilket var en mysig stuga för upp till elva personer. Vi som var där var jag, Fredrik, hans föräldrar, Johan och Louise. Denna dag julpyntades det och så slöade vi, för att orka åka skidor nästa dag i Stöten. Dagen därpå, 23:e, blev det som sagt skidåkning och jag tror att jag blivit aningen bättre i alla fall! Kul! Synd bara att pjäxorna tryckte på och gav mig blåmärken på mina fotknölar. bastu när vi kom hem, såklart, så blev det varje dag vi åkt skidor, gött!
    Den 24:e, Julafton var en lugn och härlig dag, till och med tomten kom på besök! Har inte träffat honom sedan jag var liten! han var en hejare på att julklappsrimma. Vi kikade som vanligt på Kalle och åt galet mycket julmat! Jag fick även finfina julklappar! Denna julafton hade vi snö utanför fönstret och jag vet att inte alla haft det, så tur hade vi minsann!
 
Den 25:e åkte vi skidor igen, men denna gång i Hundfjället. Härliga backar! Snacka om att jag tycker om sittliftarna mer än knapp- och ankarliftarna, lättare att komma av, haha! Visst ramlade jag ett antal gånger, men kul ändå.
 På kvällen kom Anna och Albin, så det blev minijulafton denna dag! Vi spelade seplet Fredrik och jag fick av Johan och Louise - Ryktet går. Superroligt spel! Som viskleken fast på papper, vad det kan bli fel alltså, haha! Den 26:e åkte vi skidor mellan Hundfjället och Tandådalen. Lunch blidde självklart varm gulaschsoppa och varm choklad, superb! Nästa dag var det tänkt att bli en lugn spadag för mig, Fredrik och Anna, men av någon anledning kom vi aldrig iväg dit, så vi såsade i soffan hela dagen, kollade på tv och bastade. Skidåkning igen och igen, blev mycket sånt, men snacka om att jag har fått träningsvärk, sinnessjukt vad klen jag kände mig.. haha!
 
På söndagen den 29:e, åkte vi hem och dagen spenderades återigen i bilen, och jag sov i stort sett hela vägen hem. Tar på krafterna att resa, haha. Fredrik och jag tog en väng förbi mina föräldrar och vi fick ett behövligt knivställ i julklapp, sedan spelade vi lite spel, kul!

 
Tusen miljoner tack för denna fina jul i Sälen! Och tack alla som var med, helhärligt verkligen! Familj och vänner ♥