Amanda

Vecka 38
Denna arbetsvecka har gått ganska fort ändå, med jobbet har vi äntligen varit och provat ytterkläder så snart är jag redo för alla väder hösten har att erbjuda. Kom an bara! Jag har även haft det hörsta föräldramötet och snacka om att jag var nervös. Inte först, men sen.. oj. Fast, det kändes ändå som att det gick bra. Det är roligt när man får riktiga lovord från föräldrarna, att de är trygga med att lämna sina barn hos oss. Det var dessutom otroligt roligt att Linnéa klippt ihop en film-och bildspel på hur en dag kan se ut i vår förskoleklass. Man stod där och kände sig sådär löjligt stolt. 
 
Det var skönt att jag slutade tidigt igår, fredag, för jag var hemma sent på torsdagen och så öppning på det dagen efter. Oj. Men det känns bara så himla bra, jag har världens viktigaste jobb och det är så galet roligt. Det händer något hela tiden! 
 
Igårkväll åkte jag och Fredrik hem till Anna, Albin och Alfred. Vi blev spontanbjudna dit på kvällen och käkade pizza. Väldigt trevligt! Jag somnade fort när vi var hemma och vaknade inte förrän närmare lunchtid. Fredrik hade slängt ihop scones som vi åt till brunch. Jag kom sedan in i ett slags plock-mode, vilket innebär att jag per automatik går runt och småstädar i lägenheten. Så pass att vi kommer gå iväg och panta sen (äntligen).
 
 
 
Hoppas ni alla får en härlig helg!