Amanda

Helig helg.
Japp, ni läste rätt. Helig helg. För det är precis vad mina framtida helger kommer att vara - heliga. Att jobba tar verkligen på en, betydligt mycket mer än att plugga. Det är klurigt att komma in i nya rutiner men det är så roligt! 
 
Efter de första skoldagarna i torsdags och i fredags höll jag på att somna på pendeln hem. När jag väl kom hem blev det soffhäng en stund, sedan lite snabbstädning. Under fredagen fick jag spontanbesök av mamma som sov kvar till lördagen. Vi njöt av augustifestens fyrverkerier till Disney-musik när vi satt på balkongen. Snacka om att vi har första parkett där. Sedan tog vi en sväng ner på stan bland alla knallemarknader och stannade till för att se ett liveuppträdande. Jag somnade ganska snabbt när vi kom hem. 
 
Under lördagen gick vi återigen ner på stan en sväng och jag hittade ett superfint nattlinne. Det blev lite stressigt ner till tåget för mammas del, men hon hann som tur var! På kvällen blev det lite brädspel, Cluedo med Fredrik, Dan och Emil. Skön lördagskväll. Denna helg har verkligen varit lugn, jag har sovit så mycket jag kunnat och laddat upp inför en ny arbetsvecka. Nu avnjuts en kopp te och lite vanilj-och bananglass. 
 
 
Hoppas ni andra haft en minst lika helig helg som jag!