Amanda

Bröllop!
Efter all förberedelse som toastmasterpar, så var dagen äntligen här. Dagen då Anna och Albin skulle gifta sig och bli herr och fru Christensson! I samma veva döptes deras son Olle! Oj, vilken dag, kväll och natt!
 
Jag och Fredrik fick äran att vara toastmasterpar tillsammans under bröllopsmiddagen och det visade sig vara betydligt mycket mer arbete än vi båda trodde från början. Det var absolut värt det, men oj vad tid och kraft det tagit.
 
I kyrkan delades våra tjusiga vigsel-och dopprogram ut och därefter blev det riskastning. Anna och Albin var båda så fantastiskt fina och likaså Alfred och lille Olle. Olle, som även döptes fick dessvärre stå i skuggan av storebror då han tog allas uppmärksamhet därframme i kyrkan, haha!
 
Efter dopfikat blev det en snabb paus för att sedan bege oss mot festlokalen. Alla gäster var väldigt tidiga, så jag blev ganska stressad över det hela. Slutligen kom brudparet i brakåket till bil och miglet fortsatte en stund till. Vi hade ett körschema klart där endel tider stod uppskrivna, men jag kan säga att det var väldigt skönt när jag slutade stirra ner i ipaden och istället bara körde. Gästerna verkade också väldigt nöjda vid middagen. Förresten åt vi så galet god mat, nämligen helgrillat vildsvin med en hel rad tillbehör. Gott! Under middagen hölls det tal, lekar och telegram lästes även upp. Så fort bruden eller brudgummen gick från bordet, blev det pusskalas! Albin verkade aningen tveksam till det hela, haha, men det hör ju faktiskt till. 
 
Vi hade även en gästbok, där alla gäster fick fotografera sig med en polaroidkamera, sedan klistra in den i boken och skriva några fina rader till brudparet. Så roligt och uppskattat! Efter tårtan, kaffe och avec var det brudvals och Anna och Albin dansade sin första dans som man och hustru. Därefter blev det fest och dansen fortsatte sent inpå småtimmarna. 
 
Nu kommer en massa bilder som jag tagit, men fler finare bilder kommer förhoppningsvis lite längre fram eftersom Anna och Albin hade en fantastisk fotograf hela dagen.
 
 
Tack alla för en fantastisk dag och kväll! Anna och Albin,
återigen stort grattis till er båda och jag önskar er all lycka i världen ♥