Amanda

Ullaredresan!
I måndags efter begreppsseminariumet blev jag hämtad av Fredriks mamma, syster och min egen mamma. Nu bar det av till Gekås - ULLARED! Som vi hört så mycket om, inga förväntningar alls hade vi, eller i alla fall inte jag. Jag hade aldrig varit där förut, så en lång resa med bil och trevligt sällskap, hur kan detta gå fel?

Vi var framme vid halv fyra, fyra och då var det väldigt lugnt där. Antagligen hade alla bussar tagit hem allt folk så vi strövade runt i lugn och ro. De ahde massvis med bra, billiga, fina och användbara saker till allt! Ypperligt tillfälle att hitta grejer till Fredriks och mitt gemensamma hem. Denna dag gick vi i fyra timmar, tills de ropade i högtalarna: "varuhuset stänger om 15 minuter". När vi betalat och kommit ut möts vi av världens oväder! Regn och vind till tusen. Hotellet vi bodde på var lyckligtvis inte allt för långt bort, så vi sprang dit med kundvagnarna med våra påhittiga "regnställ", haha! 

Efter att ha lämnat alla påsar på rummet sprang vi hundra meter till Harrys och där satt vi som dränkta råttor och njöt av god mat och dryck. Efter detta gick vi hem och då hade det lugnat sig ute, vi kollade igenom allt vi köpt, tog en varsin ansiktsmask och fnissade oss till sömn. Tyvärr sov jag dåligt den natten.

Nästa morgon gick vi upp tidigt och det märktes att många andra tänkt samma sak, fullsmockat på Ullared och denna vända kollade vi inte på allt som fanns utan gick bara till de som vi saknade. Jag är mycket nöjd med mina köp trots att det inte blev så mycket som jag trodde det skulle bli. På hemresan stannade vi hos Johan och Louise, fikade och så åkte vi hem. Snacka om att jag var galet trött, så det blev tv-tittande och sedan läggdags.

 
Det jag kom hem med var följande:
♥ Hissgardiner x2
Sängkläder x2
Toppar x2
Tröja
Strumpor
Leggings
Kalsonger till Fredrik
Tröja till Fredrik
Blombollar x2
Krukor x2
Ljuslykta
Doftljus
 Dekorationsstenar x2
Adventsljuslåda
Adventssiffror
Hårsnoddar
Stående tygtomte
Hudkrämer, nagellacksremover och annat till badrummet mm.


Tack Gunilla, Anna och mamma för en rolig tripp till Ullared! Detta måste göras om, men inte än på ett tag känner jag, mina ben värker, haha! ♥