Amanda

På Halla med älskling!
Hejhej!

Fredag: Älskling och jag skyndade oss hem till honom efter att jag packat färdigt, hämtat ut pengar och köpt en ny mascara, det fick bli den där som går på reklamen, vill ju testa något nytt :) den var helt okej faktiskt, om man använder den flera gånger. Iaf, när vi kom hem till honom var hans familj i full gång av att packa grejer, så det gällde att bära grejer in och ut till bilen. Fredrik tog en dusch och jag satt då och snackade med Anna och Johan, vi kom fram till att reklamer gör en dum i huvudet x)
När fredrik duchat färdigt bar det iväg till Orust, till Halla som ligger en timm från Göteborg. På vägen dit stannade vi vid Mcdonalds efter det kollade vi på film, Bl.a. Gröna Milen, som jag fick se hela för en gångs skull, den är runt 3 timmar lång så den var ett bra tidsfördriv med tanke på att det tar runt 4-5 timmar att åka till Halla, vi såg även några avsnitt av Futurama, så förbannat bra ^^ efter det blev jag en aning åksjuk, så jag började först då att titta ut genom fönstret, det var kolsvart! tillslut efter att ha lutat mig mot fredrik så var vi framme. Vilken känsla det var när man öppnade bildörren - vinden och lukten av hav, wow, den lukten har man inte kännt på väldigt länge, på flera år, helt otroligt! Vi packae in alla saker vi hade med oss och sedan ville jag ta en promenad, se mig omkring o så, fast det var inte alldeles så lätt, eftersom det var så mörkt ute, men ändå tog jag och fredrik en promenad. Vi gick längs bryggorna, klipporna och alla båthus, det blåste och var en aning kallt, men bäst av allt var att det  var stjärnklart och jag var där med just fredrik. Vi tittade en stund på stjärnorna, sedan lyckades jag halka, men som tur var räddade fredrik mig, ^^  sedan gick vi in, lade oss och myste. Det blåste hela natten så fönstret som vi hade öppet slog hela tiden, trots det så somnade vi.

Lördag: På morgonen vaknade vi, låg och drog oss en sväng sedan gick vi ner och åt frukost, därefter tog vi oss en promenad och jag fick se Halla i dagsljus, vad vackert det var, lite som saltö n om ni har sett det, en massa hamnat båtar, hav, hus tätt intill varandra och trevliga grannar. Jag fick träffa fredriks polare Simor, han verkar jättetrevlig och han pratar roligt, värsta dialekten, haha ^^ När fredrik och jag gick uppe på klipporna visade jag min klantighet genom att trampa rätt igenom med foten så hela min sko och halva benet blev dyngsurt! jag hade gått där jag trodde man kunde gå, en grästuva, men det visade sig vara som att gå rätt ner i vattnet, vi garvade lite, sedan satte vi oss vid en brygga, jag tog av mig skorna och så gick jag barfota hem, Fredrik erbjöd mig hans skor, men jag hade ingen lust att gå omkring som Big Foot, så jag tackade nej ;) vi gick hem och så kände sig Fredrik och Simon sugna på att bada, jag skulle ha badat om jag inte hade fått för fredrik (a) haha, nejmen jag ville inte bli sjuk, ja kännde mig reda då en aning förkyld. Så fick jag träffa David/Daniel (?), en annan polare till fredrik, så jag, Anna och han följde med ner till klipporna när fredrik och Simon skulle bada, roliga som de var så körde de Sten, Sax, Påse om vem som skulle hoppa i först, Simon förlorade så det var bara för han att hoppa i, vilka galningar! Det visade sig vara 16 grader i  havet! och som jag sedan fick se ett antal gånger var det även massor av maneter, jag fick se både farliga och mindre farliga, fan så läskigt :o!
Senare var vi bjudna på middag av några goda vänner till Fredriks familj, så då gällde det att göra sig fin, efterdet bar det av till Göteborg(tror jag?) och där åt vi god mat, kollade på Family Guy, kastade dart - då jag fick Bullseye och spöade fredrik totalt ^^haha, vi kollade även på en massa sjuka klipp på Youtube och andra sidor, fyfan jag blev tokig när jag fick se Ronald Mcdonald-clownen dampa som fan, hahah! Efter det åkte vi hem, jag somnade i bilen. När vi väl var hemma, orkade vi inget annat än att göra oss i ordning för natten och sova, fredrik och jag somnade direkt.

Söndag: Fredrik och jag vaknade, myste lite och så var det dags att ta en tur med deras båt på havet, vi skulle ta en sista tur med den eftersom vi sedan skulle ta hem båten. Vad roligt det var att åka båt! det var massa vågor som vi åkte på och fredrik blev dyngsur när vattnet kom på honom, jag garvade och sedan pussade jag honom, - SALT! det var jag inte beredd på, men sen när jag skrattade klart lyckades jag själv få vatten på mig, snacka om osis ^^ Sedan när fredriks pappa Anders hade visat mig några av alla öar som fanns där och när vi hade åkt slut på bensinen, så åkte vi i land. Då fixade vi med båten, tog upp den på båtkärran(?) och så halkade Anders, stackare, det måste ha gjort ont :/ När vi var klara med det åt vi mat och så gick fredrik och jag en sista promenad där, jag tog en massa bilder, jag lägger väl in några på bdb snart. Sen åkte vi hemmåt, vi stannade på vägen för att något från båten hade lossnat, så vi fick ta oss en promenad och leta efter den där grejen, Fredriks mamma Gunilla hittade den, så då gick vi tillbaka tyill bilen, eller vi gick nte hela tiden, låt oss säga att det står 1-0 till mig elelrhur fredrik ;)
På vägen hem somnade fredrik på min axel. Jag och Anna skulle börja titta på Kenny Begins, men då vaknade fredrik, så då kollade han också, efter den filmen kolalde vi på Män som hatar kvinnor, fyfan var arg man blev av den filmen! jag nästan skakade av illska. Sedan var vi plötsligt hemma i Katrineholm, då tog vi in alla saker och så drack vi te och åt smörgås, jag var faktiskt inte så hungris som jag trodde.  Efter det skjutsade Anders hem mig, efter att ha sagt hejdå till fredrik kom Anders fram och kramade mig, naw ^^ Jag kom hem och berättade lite kortfattat för mamma och pappa om hur jag hade haft det, jag kände mig inte ett dugg bra, så mamma tyckte att jag skulle sova ut nästa morgon och så skulle hon ringa och sjukanmäla mig. Jag somnade direkt.



Tack för en otroligt rolig och mysig helg Fredrik, Anders, Gunilla, Anna och alla andra (: <3

Måndag: åååååh.. jag vaknade kl 10.38 av att jag hade svårt att andas, jag rusade upp och hörde om de hade sjukanmälit mig, och de hade de gjort. Jag åt en stor frukost och så gjorde pappa varm oboy till mig, sedan lade jag in bilderna från helgen på datorn. Hoppas jag inte missar så mkt i skolan, ska ta reda på det senare. jag vill verkligen bli friks imrogon, det är skolfoto och jag tycker att det är självklart attg man ska vara med på skolfotot, så jag ska verkligen kurera mig idag. Funderar på att kolla på någon film. haha, jo jag har lånat pappas tofflor också, girafferna ;D så sköna så! så jag känner mig verkligen klumpig när jag går. Just nu är det bara näsan som är jobig, jag är täppt i ena näsborren, får väl hoppas att jag blir bättre tills imorgon.

PUSSPUSS -`♥´-