Amanda

Lördag - Norrköping med bästa therese!
Hejhej!
Var rikitgt riktigt trött imorse när jag vaknade! grannarna hade världens fest när vi skulle sova och vafan vi skulle ju upp skapligt också, får man verkligen spela dunkande musik till kl 3? men tillsist somnade vi. Iallafall,  på morgonen åt vi inte mkt frukost för att vi sen skulle käka kinamat :D jo, farmor o farfar skjutsade oss till norrköping och bjöd oss på kinamat, gott vare! efter det gick therese och jag vidare, vi köpte en hel del kläder! alltid lika kul :D jag köpte:
♣ ett långt ljusblått linne
♣ ett kortare lila linne
♣ ett par jeans med hög midja
♣ ett svart skärp
♣ en sovtröja ungefär,
♣ en Bh
♣ ett par jeansleggings

♣ en grå kjol

jag blev mkt nöjd med mina köp fastän jag tvekade några gånger ^^ men när therese är med så är allt möjligt!

Jo, när vi hade handlat klart och hade rejält ont i fötterna så stängde alla affärer, så vi gick runt lite och så satte vi oss på ett café och tog en kladdkaka, där satt vi och pratade rätt länge, sen var det dagt att gå till tågstationen.  där väntade vi en stund och sen efter många och momen kom tåget och vi satte oss tillrätta. jag började plötsligt småfnissa när vi hörde konduktören i högtalarna, han sa "Välkommen till SJ blablblaabla.. som ska ta er häriftån".........(efter lång tid sa han sedan)  "norrköping", haha, det lät så jävla kul när han sa det som om vi ÄNTLIGEN skulle bort därifrån x) skitkul! så vi skrattade lite sen satt vi coh kollade på klockan, vi slog vad om när vi skulle vara framme, jag ändrade mig självklart hela tiden :D haha, som vanligt!



Sen när vi väl kom hem så visade jag vad jag hade köpt och sen drog therese hem, efter det blev det melodifestivalen, popcorn och läsk (H).


TOPPENDAG! GARANTERAT! :)
nu ska jag käka polly.
PUSSPUSS