Amanda

Vilken händelserik dag!


Denna morgon började med att jag insåg att någon knackade på min dörr.. 8.10 var klockan om jag minns rätt. "Äsch, vem var det? Skitsamma..", "knack-knack-knack". Inser att det är snubben som ska fixa min fläkt och lampa som jag anmält vara fel. Hoppar upp i sängen, ber de vänta och letar efter byxor. När han är färdig efter 5-10 min så slänger jag mig i sängen och försöker tvinga mig själv att sova, har ju för tusan en halvtimme till på mig, men det gick inget vidare.

Sedan rusade jag till skolan för en superspeedad föreläsning, måste verkligen fixa powerpointen från denna. Efter det gick jag, Maria och Gelix till Världens bar och käkade. Jag tog kycklingspett och det satt verkligen där det skulle. Sen joinade Jenny oss. Vi satt där länge, pratade i kanske 2-3 h.

Så kommer de på den dumma idén att jag ska följa med de till stallet och rida. Jag? Hästar? - Nej, aldrig. Men när Gelix sa att de skulle sluta tjata om jag följde med, så gick jag faktiskt med på det. Ingen har sagt det så förut. Jag är livrädd för hästar, de är fina på håll bara. Men det gick strålande! Kul, men kallt. Men jag kommer nog inte intressera mig för det tyvärr, inte min grej bara. Men jag gjorde det, så lite stolthet får jag känna ;) Nu måste faster Anna vara stolt!




(Bilderna är tagna av Maria)