Amanda

Höstlov.
Förra veckan hade jag mitt allra första riktiga lov - som lärare. Underbart tänkte jag! Jag ska göra så mycket denna vecka - men så blev jag sjuk. Jag hann med att göra lite saker i alla fall, helgen spenderades hemma hos mamma och så åkte jag till Emma på måndagen och bara var. Vi käkade middag ute och bara pratade - det behövdes verkligen. Som vi sa, tyvärr berättar man sällan hur mycket man faktiskt uppskattar sina vänner, man måste verkligen ta vara på alla relationer man har.
 
 
När jag åkte hem var jag genomförkyld och bara blä helt enkelt. Så jag gjorde mitt allra bästa och låg i soffan och kurerade mig bäst jag kunde, medan Fredrik jobbade som vanligt. Ledig och så kan man inte ens få en ordentlig sömn? Orättvist. Nåväl, jag var väl ganska skapligt frisk till på fredagen, det var tur det, för då åkte vi till Skåneland för att sedan ta oss vidare till Danmark - Köpenhamn! Jag, Fredrik, Johan, Jonna, Axel och lilla Alma tog tåget till Köpenhamn på lördagen och där gick vi på Tivoli. Vi åkte en rikitgt grym berg-och-dalbana där man fick ha på sig oculus rift, VR-glasögon där man ser en helt ny värld åt alla håll man tittar samtidigt som du åker upp och ner, såsom flygande drakar och vilda kattdjur, haha. Vi strosade även runt på Ströget och avnjöt australiensisk mat, så nu kan jag checka av kängru från min to eat-list!
 
 
Nu är vi inne i november och det känns fortfarande som om det nyss var augusti, var tar tiden vägen egentligen? Snart är det jullov igen ju! haha...