Amanda

Bio, dop och svampplockning.
I helgen hann vi med en hel del. På fredagen blev det spontanbio och middag, efter middagen tog vi en prommenad och sedan biobesök, vi såg filmen Blade Runner. Den var nog väldigt bra, men vad vet jag? Jag lyckades somna! Haha, kan ju säga att vip-stolarna var lite för sköna kanske. Dessutom var filmen närmare 3 h lång och jag gick upp tidigt OCH biostolen måste ha varit trasig - den bara åka bakåt hela tiden, som gjort för att somna faktiskt. Haha!
 
 
På lördagen var vi iväg på dop, lilla Esma döptes och det var välsigt trevligt att träffa alla igen. Efter dopet åkte vi hem till Anna, Albin och Alfred, det blev god mat och gott sällskap av även Johan, Jonna och lilla Alma.
 
 
Söndagen var kall och regnig, vi åkte ut till stugan för att klappa ihop allting och även begrava våra djur - Lukas, Ludde, Molly, Zimba och Zelma. Nu har de varandra och är ute och bevakar vår paradisö ♥. Det var så kallt när vi var där, så det värmde verkligen gott med varm choklad och tunnbrödrullar. Vi drog upp båten två gånger, eftersom vi glömt nyckeln den första gången. Vi passade även på att plocka lite svamp. OJ, säger jag bara! Den korta stunden hittade vi massor! Så vi ska ta och skörda lite svamp snart, fast med lite bättre kläder på oss. Resten av söndagen tog vi det bara lugnt, drack lite mer varm choklad och myste framför teven och jag fick även avnjuta en fantastisk kantarellmacka.
 
 
Nu har veckan satt igång igen och nu drar utvecklingssamtalen igång, spännande! Hoppas ni alla får en fin vecka nu.