Amanda

Måndag - segdag.
Hey.

Idag i skolan har det vetir rätt lugnt, fast på gympan körde Andreas hårt med oss, mer än vanligt faktiskt, vi fick värma upp med att springa 10 varv runt hallen, hoppa hopprep 100 ggr, 50 situps och 20 armhävningar, alltså snacka om att man var skapligt mör efter det, men jag är ju som jag är - otränad! Enligt Elisabeth så var jag en av de mest vältränade  i klassen, det var gulligt sagt men jag tror inte rikitgt jag håller med henne ;)  

Efter uppvärmningen så delades vi in i fyra lag, det vart jag, Elin, Samire och Jonna, vi hade gröna västar, Elin utsedde jag till lagets maskot eftersom hon hade en limegrön väst medans vi andra bara hade tråkgrön färg på våran. Första matchen var roligast, det känndes verkligen som om jag stylade hela tiden! Publiken var då Stephanie, Fredrik, Johanna och någon till, de jublade och applåderade när vi gjorde mål, en extra kul sak var att jag fick bollen på mig, och lite nochalant putade jag med baken och bollen flög iväg! Publiken verkade tycka om det, jag kännde att jag gjorde bort mig, men äsch, det var kul så :D 

Sedan var det sista lektionen, vilket innebar matte. Det första jag möter när jag kommer in i klassrummet är min lärare Annika som tittar på mig och utbrister: AMANDA, NU FÅR DU VARA SNÄLL! Jag blir verkligen rädd som fan och svarade lite osäkert: Vaa? Hon berättade att hon visste vart jag skulle ha apu, jo nämlien på hennes barns dagis! Då fattar jag och svarar tillbaka att jag ska vara snäll och ta väl hand om dem! :) Vi fick nämligen veta vart vi skulle ha apu någonstans, och jag fick tyvärr inte Backadagis (där jag egentligen ville, åh saknade dagistiderna där alltså..) men istället fick jag på Örnen, avdelning Tallen, Sebbe hamnade på samma dagis fast en annan avdelning x) jag vet inte men jag kan itne tänka mig Sebbe lekandes med en massa barn, ska bli kul att se!

Sedan blev det att ta bussen hem och jag stog och väntade på bussen med Eric och Stoffe (och en massa andra såklart), vi stog och snackade massa, sedan kom bussen och Pernilla satte sig bredvid mig, det var grymt längesen mana pratade med henne, så vi småpratade lite om skolan o så, synd att vi inte pratar längre, jag menar vi var ju skitbra vänner i 8:an, även med Aryan, Seyran och Nellie, kanske på tiden att ses? :)  När jag kom hem från skolan pluggade jag lite med uppsatserna, men ärligt talat känns det inte som om jag kommer någonstans.. Usch, skolarbete när man vet att det är en vecka kvar till lov är extremt svårt, för min del i alla fall. Föresten, ser ni inte hur prydligt jag har skrivit? Jag tänker nog ta och fortsätta med det, ser snyggare ut och det är lättare att läsa ord som finns, om ni fattar vad jag menar ;) Jag säger än en gång att jag måste ha hjälp med det här med bilderna på bloggen, Therese, jag fattar verkligen inte!!

PUSSPUSS