Amanda

Besök från Staterna!
Efter att jag och familjen Johnson kommit hem från Västkusten, blev jag uppdragen ur sängen, eller nästan i alla fall. Trött och inte alls utvilad krälade jag mig upp och ut, hem för att packa och därefter åka ut till stugan där min farmor, farfar, kusinerna Anders, Adam och min faster Anna väntade. De har rest hela vägen från USA för att träffa oss. De kommer inte stanna så länge som de brukar. Men oj, vad roligt det var att se de igen! Nog har de blivit större och längre. 

Första dagen var nog vi alla väldigt trötta, även om det inte var jetlag för min del. Jag fick även finfina saker av min fina faster, parfymer, nagellack, smink, bikini och en väska. Stort tack!

Denna dag blev lugn, sedan sattes det igång och klippa gräs, upp med vollybollnät och till slut blev det en massa badande! Otroligt inte skönt! I alla fall inte första gången. Vi har en ny kajak som är som ett pussel, du bygger det efter hur många du vill ska paddla, vi har med en eller två, fanns tydligen ett världsrekord på hundra, har jag hört. Nåja, så en dag kom Fredrik ut. Härliga dagar med fint väder, fiske, glass och solsken. En dag hyrde vi tennisbanor och lirade lite, faktiskt kul, men jag har fasen inte spelat på 7 år! Känns som om jag var bättre då.. haha! 

Nu efter några härliga dagar där, så har min semester tagit slut. Denna morgon var väldigt jobbig, upp tidigt som satan, öppna och sedan hem för att laga min egen mat som för övrigt smakade väldigt mums! Men åh, så synd det är om mig. Vet inte hur jag komer klara av att bo själv, jag är så fruktansvärt sällskapssjuk. 

Denna kväll blir lugn, ska kolla lite bostäder och kolla på Sunes sommar. Snart börjar jag skolan, har skrivit nytt konrtakt på jobbet också. Det närmar sig, iiih vad roligt!











P U S S P U S S P U S S